Tapahtuma-alue

Tältä sivulta löydät kattavasti tietoa tapahtuma-alueesta ja sen tarjoamista palveluista. Tervetuloa viihtymään kaikille avoimeen ja maksuttomaan Taitaja2023 Espoo -tapahtumaan!

Ravintolat ja kahvilat tapahtuma-alueella

Kahvilat Tapiolan urheiluhallissa ja Honkahallissa

Tapiolan urheiluhallissa ja Honkahallissa palvelee Omnian opiskelijoiden kahvilat, joiden tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Lastenklinikan Kummien kautta.

Tapiolan urheiluhallin kahvio on avoinna ma 11-17, ti 9-17, ke 9-21, to 9-17
Honkahallin kahvio palvelee ma-to 9-17.

Food Truck tapahtuma-alueilla

Tony´s Food Group palvelee Tapiolan urheilupuiston ja Suomenojan ulkoalueilla. Myynnissä esimerkiksi burgereita, chicken wingsejä, makkaraperunaa, salaatteja, Kuusamon muikkua ja virvoitusjuomia.

Ravintola Mario´s
Metro Areena

Ravintola Mario´s palvelee lounasseurueita Metro Areenan 2. kerroksessa. Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen Restelin myyntipalvelusta myynti.metroareena@restel.fi, 020 799 4010. Ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa.

Club Ravintola
Metro Areena

Club Ravintola palvelee lounasseurueita Metro Areenan 2. kerroksessa. Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen Restelin myyntipalvelusta myynti.metroareena@restel.fi, 020 799 4010.

Kauppakeskus Ainoa, Tapiola

Kauppakeskus Ainoassa Tapiolassa on runsaasti ruokailumahdollisuuksia. Lisätietoja Ainoan verkkosivuilta (ainoatapiola.fi).

Kauppakeskus Niitty, Niittykumpu

Kauppakeskus Niityssä Niittykummussa on runsaasti ruokailumahdollisuuksia. Lisätietoja Niityn verkkosivuilta (kauppakeskusniitty.fi).

Kauppakeskus Liila, Suomenoja

Kauppakeskus Liila palvelee Suomenojan tapahtuma-alueen läheisyydessä. Lisätietoja Liilan verkkosivuilta (liila.fi).

Saapuminen ja pysäköinti

Nonstop-bussi

Tapahtuma-alueiden välillä kulkee nonstop-bussi Tapiolan urheilupuisto-Suomenoja-Tapiolan urheilupuisto. Suomenojan toimipisteessä pääset tutustumaan lajeihin 101 Ajoneuvotekniikka ja 102 Autokorinkorjaus.

Suosittelemme julkista liikennettä

Tapiolan urheilupuiston tapahtuma-alueelle pääsee kätevästi Metrolla saapumalla Urheilupuiston asemalle (lansimetro.fi).

Katso julkisen liikenteen reitit ja liikennevälineet HSL:n reittioppaasta (hsl.fi).

Pysäköinti

Tapahtuma-alueella ei ole pysäköintitilaa.

Oheisohjelma

Miniseminaarit

Espoo Metro Areenan aulassa järjestetään 9.–10.5. informatiivisia tilaisuuksia, paneelikeskusteluja sekä yleisöä aktivoivia luentoja. Lähde mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Tapahtumatori

Espoo Metro Areenan aulassa näytteilleasettajina on Taitaja2023-tapahtuman pääyhteistyökumppaneita ja eri yritysten ja toimijoiden edustajia 9.–10.5. Mukana myös kiinnostavia simulaattoreita – tervetuloa tutustumaan!

Urapolut

Peruskoululaisille suunnattu kokonaisuus, jossa tutustutaan Taitaja2023-mobiilipelin avulla lukuisiin eri ammatillisiin aloihin. Urapolkujen yhteydessä, eri lajialueiden läheisyydessä, vieraat pääsevät tutustumaan aloihin käytännön toimien ja työtehtävien kautta. Urapolkuihin voi tutustua koko tapahtuman ajan.

Oheisohjelmaa ja palveluita Tapiolan urheilupuiston ulkoalueilla

Tapiolan urheilupuiston alueella on vierailijoille monipuolista oheisohjelmaa koko tapahtuman ajan. Tutustu erilaisiin simulaattoreihin, vieraile toiminnallisilla ulkopisteillä, tutustu Kestävän tulevaisuuden mökkiin, nauti välipalaa tai herkuttele toiminnan lomassa eri toimijoiden myyntipisteissä.

Tapiolan urheiluhallissa ja Honkahallissa palvelee myös Omnian opiskelijoiden kahvilat, joiden tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Lastenklinikan Kummien kautta.

MINI ESPOO -tapahtuma-alue Tapiolan urheilupuistossa

Taitaja2023-tapahtuman yhteydessä Tapiolan Urheilupuistossa pidetään hauskaa, kisaillaan ja liikutaan MINI ESPOO -tapahtuma-alueella. Luvassa on katukorista, surf-skeittausta, purjehduksen opettelua, kiipeilyä, minigolfia ja monipuolisia kisoja. Lähde mukaan fiilistelemään ja kokeilemaan!

Hiljainen tila, Harjoitushalli

Jos kaipaat hektisen tapahtuman keskellä hetken hiljaista rauhoittumista ja rentoutumista, poikkea hiljaiseen tilaan Harjoitushallissa. Tilassa voivat hengähtää kilpailijat ja tapahtumakävijät. Toiminta tilassa on äänetöntä.

Huoneen läheisyydessä on myös keskustelumahdollisuus aikuisen kanssa. Päivystäjinä toimivat Espoon Seurakuntayhtymän oppilaitospapit ja seurakuntien työntekijät.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: Jyri Hakala, 040 513 4363

Kilpailulajit muissa kilpailupaikoissa

Suomenoja

Omnian Suomenojan toimipisteeseen pääset kätevästi vierailemaan nonstop-bussilla Tapiolan urheilupuistosta koko tapahtuman ajan. Suomenojan toimipisteellä kilpaillaan lajeissa 101 Ajoneuvotekniikka ja 102 Autokorinkorjaus.

Lajien lisäksi Suomenojan toimipisteessä on erilaista oheisohjelmaa – tutustu monipuolisiin autoalan toimijoihin ja tekijöihin. Suomenojalla yleisöä palvelee myös ruokapiste, josta on mahdollista ostaa pientä purtavaa ja kahvia.

Hybridilajit

Osa lajeista kilpaillaan hybriditoteutuksena. Kilpailijat kilpailevat 9.–10.5. Lahdessa ja 11.5. Tapiolan urheilupuistossa.

Hybriditoteutuksena kilpaillaan:

607 Koneenasennus ja kunnossapito, Salpaus, Lahti, Vipusenkadun kampus
309 Hevostenhoito Salpaus, Lahti, Jokimaan kampus

Muualla järjestettävät lajit

603 CNC-koneistus, StadinAO, Herttoniemen toimipaikka
104 Kuljetuslogistiikka, StadinAO, Malmin toimipaikka
103 Automaalaus, Keuda, Järvenpään toimipiste

Kilpailutehtäviä kauppakeskus Isossa Omenassa

Seuraa kilpailusuorituksia kauppakeskus Isossa Omenassa Matinkylässä!

Citymarket Iso Omena 9.5. klo 9–16, 301 Asiakaspalvelu ja myynti
Partioaitta Iso Omena 9.5. klo 9–16, 301 Asiakaspalvelu ja myynti
Citymarket Iso Omena 10.5. klo 9–16, P3 Liiketoiminta

Tapahtuma-alueen kartat

Ladattavat ja tulostettavat kartat löydät Materiaalipankista.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit