Urapolut

Löytyisikö Taitaja2023 Espoo -tapahtumasta sopiva urapolku tai haaveammatti?

Taitaja2023 Espoo -tapahtuma tarjoaa osallistujille mahdollisuuden päästä näkemään, kokemaan ja tutustumaan eri alojen ammatteihin, koulutukseen ja työelämään.

Tapahtumassa voi seurata nuoria osaajia, tulevaisuudentekijöitä ja huippuammattilaisia 47 eri lajissa sekä ammattinäytöksissä. Tapahtumassa on lisäksi paikalla ammattiin opiskelevia nuoria, ohjaushenkilöstöä sekä työelämän edustajia. Eri alojen työtehtäviä on mahdollista kokeilla käytännössä tapahtumapaikalla.

Urapolkuihin on mahdollisuus tutustua jo ennakkoon siihen laadittujen tehtävien avulla. Urapolku- tehtävät on tarkoitettu toteutettavaksi vaiheittain; ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana sekä tapahtuman jälkeen.

Ennakkotehtävien avulla pääsee orientoitumaan sekä tutustumaan Taitaja2023 Espoo -tapahtumaan sekä tapahtumassa esillä oleviin ammatteihin. Lisäksi ennakkotehtävät auttavat pohtimaan omaa osaamistaan, kiinnostuksen kohteita sekä löytämään ne koulutukset ja ammattialat, joista haluaa syvällisempää tietoa.

Tehtävät julkaistaan keväällä 2023. Tapahtuman jälkeen Urapolku-tehtäviä voidaan hyödyntää esimerkiksi uraohjauksen ja -suunnittelun tukena.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit