Matka kohti vuoden 2023 Taitajia on alkanut – kapula on Espoossa!

Taitaja-kapula on saapunut Satakunnasta Espooseen. Porin Taitaja2022 -kilpailujen päättäjäisissä Porin kisajärjestäjät luovuttivat kisojen vetovastuun seuraavalle kisajärjestäjälle Espoolle Taitaja-kiertokapulan muodossa. Porin kilpailujohtaja Diana Berghroth-Lampinen luovutti kapulan Espoon kilpailujohtaja Thomas Vaseniukselle – matka kohti Espoon kisoja on nyt virallisesti käynnistynyt.

Espoossa kisataan teemalla #OlePro 8.-11.5.2023

Ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma Taitaja järjestetään ensi vuonna Espoossa. Päävastuullisena toimijana on Omnia. Mukana tapahtumajärjestelyissä ovat myös Ammattiopisto Live ja Keuda.

Taitaja-päätapahtuma järjestetään Espoossa Tapiolan urheilupuistossa 8.-11.5.2023. Tapahtumassa nähdään yhteensä noin 45 kilpailulajia ja ammattinäytöstä, jossa kilpailee yhteensä noin 450 alansa huippuosaajaa. Tapahtumapäivien aikana kisataan myös yläkoulun 7.–9.-luokkalaisten Taitaja9-finaalissa sekä TaitajaPLUS-lajeissa.

Vuoden 2023 kisoihin lähdetään ammattiylpeydellä ja osaamisella

Läpileikkaavat teemat vuoden 2023 tapahtumassa ovat kestävä tulevaisuus, monikulttuurisuus ja kansainvälisyys.​ Vuoden 2023 sloganina toimii ammattiylpeyttä ja osaamista kuvaava #OlePro.

Taitaja2023 Espoo on opiskelijoiden, yritysten ja koulutusten järjestäjien paras kohtaamispaikka sekä kaikille avoin yleisötapahtuma. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan tapahtumaa ja tutustumaan ammatilliseen koulutuksen huippuosaamiseen. Kävijätavoitteemme päätapahtumalle on 75 000 – olethan yksi heistä!

Ota Taitajan kanavat seurantaan ja lähde mukaan matkalle kohti Espoon kisoja

Omniassa Taitaja-toimiston väki on ollut työn touhussa jo hyvän tovin ja Espoon tapahtuman suunnittelu on hyvässä vauhdissa. Ota seurantaan Taitajan somekanavat Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, YouTubessa, Twitterissä ja TikTokissa ja pääset seuraamaan matkaa kohti Espoon kisoja.

Kuvassa vasemmalta Omnian rehtori Maija Aaltola, Taitaja2023 Espoo kilpailujohtaja Thomas Vasenius ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymän johtaja Tuula Antola.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Taitaja2023 Aftermovie on julkaistu – kiitämme upeasta vuodesta ja käännämme katseet seuraaviin kisoihin

Ammattitaidon SM-kilpailu Taitaja2023 Espoo -tapahtuma järjestettiin 8.–11.5.2023 Tapiolan urheilupuistossa. Tapahtuman […]

Taitaja2023-kilpailun tulokset

Täydelliset Taitaja SM-lajien tulokset ovat liitteenä tiedotteen lopussa. Taitaja9-kilpailun tulokset […]

Viljami Turve kädessään kultamitali ja kukkakimppu.

Taitajien Taitajaksi valittu Viljami Turve: En ole koskaan voittanut mitään, joten tuntuu hienolta – ja oudolta

Taitaja-kilpailujen ja ammatillisen koulutuksen lähettilääksi valittiin putkiasennuksen kultamitalisti, Tampereen seudun […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit