Cortex Taitaja2023 pääyhteistyökumppanina

Cortex Oy on vuonna 1960 perustettu, suomalainen pakkaus-, merkintä- ja leipomoalan ratkaisujen perheyritys.

Yrityksen nimeksi valittiin latinan sana “cortex”, joka tarkoittaa aivoja suojaavaa aivokuorta. Nimivalinta viestii siitä, että autamme asiakkaitamme suojaamaan tuotteitaan kuljetuksen aikana tehtaalta kuluttajalle parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme osa kotimaista KTA-Cortex-yhtymää, jonka juuret juontavat aina vuoteen 1910 asti.

Erinomaisten leipomotuotteiden valmistaminen vaatii oikeat leipomokoneet. Olemme tehneet yhteistyötä leipomoiden kanssa jo kauan ja ymmärrämme leipomoalan tarpeita ja toimintoja. Siksi voimme tarjota oikeat ratkaisut niin suurille kuin pienille leipomoille – paistopisteitä ja myymäläleipomoita unohtamatta.

Vuosien varrella tarjontamme on kehittynyt vastaamaan hyvin suomalaisten leipomoituotteiden valmistamisen ja pakkaamisen vaatimuksia. Autamme osaltamme tuotannon kehittämisessä, leipomokoneiden huollossa ja uudistamisessa tuomalla alan tunnetuimpien laitetoimittajien laadukkaat ratkaisut ja innovatiiviset uutuudet asiakkaidemme ulottuville. Luonnollisena osana tarjontaamme kuuluvat myös laitteiden asennukset, käyttöön perehdyttämiset sekä huolto- ja varaosapalvelut.

Ammattilaitteiden ratkaisumyyjinä haluamme olla mukana Taitaja-kilpailuissa, koska haluamme olla mukana kehittämässä ja edistämässä sitä tarjoamalla parhaat mahdolliset ammattilaitteet kilpailutoimintaan. Tämän päivän opiskelijat ovat tulevia ammattilaisia ja huippuosaajia, ja heillä on suuri vaikutus alan tulevaisuuteen. Mielestämme on tärkeää kilpailla huippuluokan laitteilla ja välineillä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kilpailija esittelee menua tarjoilija-lajissa.

Tehdään yhdessä palvelualojen tulevaisuus

Suomalaiset ovat jo nyt erinomaisia asiakaspalvelijoita, vaikka usein toisin väitetään. […]

Kilpailijan tehtävänä on vaihtaa törmäyksessä vaurioittunut kiinteä korinosa Mercedes Benz C-sarjan raakakoriin.

Tulevaisuuden autoala kutsuu toimialarajat rikkovia moniosaajia

Autoalaan liitettävät mielikuvat laahaavat vielä ainakin osin menneisyydessä, vaikka autoalan […]

Täsmäosaamista työelämään – kaikkien työikäisten ja -kuntoisten panosta tarvitaan

Työelämän monimuotoisuuden arvo on noussut yleiseen keskusteluun uudella tavalla. Tämä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit