Espoo Cateringissa runsaasti mahdollisuuksia catering-alan opiskelijoille ja osaajille

Espoo Catering on yksi Taitaja 2023 -tapahtuman pääyhteistyökumppaneista.

Päätös osallistua tapahtumaan oli helppo, olemmehan tärkeä ja näkyvä osa espoolaisten elämää, vauvasta vaariin – ja ihan kirjaimellisesti! Me nimittäin kokkaamme ja tarjoamme ruokaa Espoon päiväkotilapsille, koululaisille ja opiskelijoille, palvelutalojen asukkaille, ja Espoon kaupungin työntekijöille. Me valmistamme ja tarjoamme joka päivä 80 000 ateriaa, yli 300 kohteessa ympäri Espoon.

Näin onkin varsin luontevaa, että me valmistamme myös Taitaja2023-järjestäjien ja kilpailijoiden lounaat tapahtuman aikana. Tervetuloa myös tutustumaan meihin Taitaja2023 -tapahtumatorilla!

Catering-alan tehtäviä laidasta laitaan

Me olemme moninainen ja monikulttuurinen työporukka. Meitä on yhteensä lähes 500 ammattilaista, monipuolisissa työtehtävissä: Työskentelemme keittiöissä ja toimistolla, pienessä palvelukeittiössä ja isojen patojen äärellä, itsenäisissä tehtävissä, mutta aina läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Porukkaamme mahtuvat yhtä lailla niin 40 vuotta yrityksessämme työskennelleet kuin työkokeilijat ja työharjoittelijatkin. Henkilöstöstämme noin viidennes on maahanmuuttajataustaisia.

Harjoittelun kautta hyvään työpaikkaan

Teemme paljon yhteistyötä sekä oppilaitosten että erilaisten työllisyyttä edistävien järjestöjen kanssa.

Yhteistyömme Espoon osaamiskeskuksen, OSKE:n kanssa on ollut antoisaa. Oskelaiset työelämään tutustujat oppivat harjoittelun aikana suomen kieltä ja suomalaista työkulttuuria, ja saavat mahdollisuuden työllistyä alalle.

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia ja Ammattiopisto Live puolestaan ovat meille tärkeä oppilaitosyhteistyökumppaneita. Meillä onkin ollut Omniasta ja Livestä useita opiskelijoita ja työelämään tutustujia harjoittelussa. Myös meidän omat työntekijämme syventävät ahkerasti catering-alan osaamistaan mm. oppisopimusjärjestelyin Omniassa.

Hyvää duunifiilistä yhdessä tekemisen kautta

Olemme pyrkineet rakentamaan yhtiöömme yhdessä tekemisen kulttuuria. Kun lähes 500 työntekijää on jakautunut pariin sataan keittiöön ympäri Espoon, vaatii yhteistyön kehittäminen tietoista tukemista. Kannustammekin jokaista kehittämään niin omaa kuin meidän yhteistä tekemistämme.

Seuraamme duunifiiliksen kehitystä mm. säännöllisellä Fiilismittarilla ja meidän koko henkilöstöllä on käytössä yhdistetty kulttuuri-, liikunta-, työmatka- ja hyvinvointietu. Oman keittiön maukas lounas kuuluu jokaiseen työpäivään ja kannustamme kaikkia oman osaamisen kehittämiseen. Mahdollisuuksia uralla etenemiseen ja työkiertoon löytyy aina!

Työt ja tehtävät joustavat myös muuttuvissa elämäntilanteissa, sillä perhe-elämä ja työ on helppo yhdistää erilaisilla työaikajärjestelyillä. Voit halutessasi tehdä esimerkiksi lyhyempää työpäivää tai työviikkoa – väliaikaisesti tai pysyvästi.

Tutustu meidän avoimiin työpaikkoihin tai lähetä harjoittelijahakemus Espoo Cateringin nettisivuilla (espoocatering.rekrytointi.com). Poikkea myös tutustumaan meihin Taitaja2023-tapahtumatorilla, kerromme mielellämme lisää!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kilpailija esittelee menua tarjoilija-lajissa.

Tehdään yhdessä palvelualojen tulevaisuus

Suomalaiset ovat jo nyt erinomaisia asiakaspalvelijoita, vaikka usein toisin väitetään. […]

Kilpailijan tehtävänä on vaihtaa törmäyksessä vaurioittunut kiinteä korinosa Mercedes Benz C-sarjan raakakoriin.

Tulevaisuuden autoala kutsuu toimialarajat rikkovia moniosaajia

Autoalaan liitettävät mielikuvat laahaavat vielä ainakin osin menneisyydessä, vaikka autoalan […]

Täsmäosaamista työelämään – kaikkien työikäisten ja -kuntoisten panosta tarvitaan

Työelämän monimuotoisuuden arvo on noussut yleiseen keskusteluun uudella tavalla. Tämä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit