Kespro on mukana tulevaisuuden taitajien matkassa

Kespro on osa K-ryhmän päivittäistavarakauppaa ja keskittyy food service -markkinaan. Tarjoamme raaka-aineita, logistiikkaa ja palveluja erilaisille ruoka- ja juomapalveluja tuottaville asiakkaille, kuten ravintoloille, kahviloille, catering- ja henkilöstöravintoloille sekä julkisille toimijoille.

Food service -ala on nopeasti kasvava ja trendikäs markkina. Viime vuosina se on kohdannut haasteita, kuten niin moni muukin toimiala: pandemia koetteli alaa kovin ottein, ja nyt erityisesti laadukkaan työvoiman saaminen on yrityksille ongelma. Kespro haluaa olla mukana tukemassa niin yrityksiä kuin uusia food service -ammattilaisia kouluttamalla heitä yhteistyössä oppilaitosten kanssa aina asiakaspalvelusta raaka-aineiden hallintaan ja ravintolaliiketoiminnan ymmärtämiseen.

Kespro tekee yhteistyötä oppilaitosten kanssa myös tapahtumien, luentojen ja työharjoittelujen kautta. Kespron laaja asiakasverkosto mahdollistaa oppilaitoksille alan viimeisimpien tarpeiden, vastuullisten toimintatapojen ja trendien jalkauttamisen. Siksi olemme mukana myös Taitaja 2023 -kilpailussa tukemassa nuoria osaajia eteenpäin työelämässä.

Yhteistyö oppilaitosten ja alan tulevien ammattilaisten kanssa on antoisaa myös meille kesprolaisille, sillä me haluamme olla etulinjassa mukana kehittämässä tulevaisuuden ruoka- ja juomapalveluita. Ravintola-ala on jatkuvassa muutoksessa, ja me pyrimme pysymään ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjoamaan asiakkaillemme aina laadukkaita ja vastuullisia ratkaisuja. Yhdessä tekemällä onnistumme!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kilpailija esittelee menua tarjoilija-lajissa.

Tehdään yhdessä palvelualojen tulevaisuus

Suomalaiset ovat jo nyt erinomaisia asiakaspalvelijoita, vaikka usein toisin väitetään. […]

Kilpailijan tehtävänä on vaihtaa törmäyksessä vaurioittunut kiinteä korinosa Mercedes Benz C-sarjan raakakoriin.

Tulevaisuuden autoala kutsuu toimialarajat rikkovia moniosaajia

Autoalaan liitettävät mielikuvat laahaavat vielä ainakin osin menneisyydessä, vaikka autoalan […]

Täsmäosaamista työelämään – kaikkien työikäisten ja -kuntoisten panosta tarvitaan

Työelämän monimuotoisuuden arvo on noussut yleiseen keskusteluun uudella tavalla. Tämä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit