KH-Koneet Taitaja2023 pääyhteistyökumppanina

On taas se aika vuodesta, kun ammattikoululaisten joka vuotinen Taitaja-kilpailu starttaa. KH-Koneet on ollut mukana tukemassa Taitaja-kilpailua pääyhteistyökumppanina useaan otteeseen, eikä tämä vuosi ole sen suhteen poikkeus. Haluamme olla omalla panoksellamme tukemassa nuorten ammatillista oppimista ja kehittymistä tulevaisuuden infrarakentamisen ammattilaisiksi. Panostamalla nuoriin panostamme suoraan tulevaisuuteen!

KH-Koneet tarjoaa tänäkin vuonna konekalustoa Taitaja-kilpailuun, jotta kilpailuun osallistujat pääsevät kokemaan uusien teknisesti huippulaatuaan olevien koneiden käyttöä. Tästä kokemuksesta on hyötyä, kun nuoret osaajat hakevat infrarakentamisen alalta töitä.

Vihreä tulevaisuus

Hiilineutraalius ja päästövaatimukset ovat tehneet suuria muutoksia maanrakennuskoneiden suunnitteluun, siirtyen aina vain vihreämpään suuntaan. Vihreä tulevaisuus ja vastuullisuus ajaa KH-Koneiden toimintaa konekauppana eteenpäin. Konevalikoimamme koneet täyttävät EU-säädökset ollen Stage 5 -päästöluokan täyttäviä sekä valikoimaamme kuuluu useita täysin sähkökäyttöisiä koneita. Sähkökäyttöisten koneiden osuus konekannastamme kasvaa jatkuvasti ja edustamiltamme konemerkeiltä tulee vuosittain uusia sähkökäyttöisiä koneita markkinoille.

Sähkökäyttöiset koneet toimivat akuilla, joiden ansiosta koneen käyttö on täysin päästötöntä. Tämä uudenlainen akkuteknologia tekee konekaupasta, huollosta, varustelusta ja varaosien myynnistä entistäkin mielenkiintoisempaa konealalla työskenteleville. Vastuullisuus ja panostaminen vihreään tulevaisuuteen on saanut monet kaupungit ja kunnat ovat tekemään päätöksiä infrarakennusurakoitsijoille siitä, että konekannasta tietty prosenttiosuus tulee olla sähkökäyttöistä kalustoa. Green Deal -sopimukset ja sen kautta lisääntynyt sähköinen konekanta kasvattaa tarvetta uusille akkuteknologiasta kiinnostuneille työntekijille. Tulevaisuus näyttää valoisalta, vihreämmältä.

Vastuullista konekauppaa

Infrarakentamisen alalla tarvitaan uusia nuoria innostuneita työntekijöitä, jotka ovat valmiita kehittämään itseään jatkossakin. Oppiminen ei lopu koulunpenkiltä lähdettyä, sillä työ muuttuu nopealla temmolla teknologian kehittyessä. Tämä luo ison tarpeen nuorille työntekijöille, jotka ovat valmiita kehittymään yhdessä muuttuvan konealan kanssa. Alalla on myös käynnissä sukupolvien siirros ja sen vuoksi ammattitaitoisista työntekijöistä on huutava pula. Työtä oppii tekemällä, asenne ja se että yrittää pahaansa ratkaisee. Ammattioppilaitokset auttavat nuoria opiskelijoita hankkimaan tietoa ja taitoa tarjoamalla ajantasaista koulutusta. Tämän jälkeen yritykset tekevät oman osansa antamalla opiskelijoille mahdollisuuden päästä toteuttamaan näitä opittuja taitoja käytännön työelämässä.

Olemme tehneet vuosia yhteystyötä eri ammattioppilaitosten kanssa ja haluamme olla vastuullisena konekauppana jatkossakin tukemassa nuorten ammatillista oppimista. KH-Koneilla on työ- ja TET-harjoittelijoita, oppisopimuskoulutuksella kouluttautuneita monilta eri aloilta. Suurin osa meillä työharjoittelun tai oppisopimuskoulutuksen suorittaneista nuorista ovat jääneet meille töihin valmistumisensa jälkeen. KH-Koneilla kohdellaan tasa-arvoisesti kaikkia asemasta ja kokemuksesta riippumatta. Haluamme taata kaikille nuorille kattavat eväät tulevaan työelämään. Monille nuorille työharjoittelu on ensikosketus työelämään ja haluamme omalla toiminnallamme varmistaa, että tämä on mukava ja oppimisrikas kokemus.

Tulevaisuuden taitajat – teitä tarvitaan

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia, joilla on halu oppia enemmän. Vastuullisena työnantajana ja vuosittain kasvavana organisaationa etsimme joukkoomme aina uusia innostuneita ja ahkeria osaajia. KH-Koneet toimii kattavasti Suomessa viidessä eri toimipisteessä: Klaukkala, Turku, Tampere, Jyväskylä ja Seinäjoki. Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet, huippu työkaverit ja koulutusmahdollisuuksia, jotta tiedot ja taidot pysyvät jatkossakin ajantasaisina.

Muistakaa nuoret, että teillä on kaikki vielä edessä! Oppikaa, kokekaa ja pitäkää mielenne avoimena kaikelle uudelle tiedolle. Näillä eväillä pärjää elämässä pitkälle.

Onnea myös kaikille kilpailijoille, olkoon tämä mukava kokemus, jota voitte muistella myöhemmin lämmöllä.

KH-Koneet Oy

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kilpailija esittelee menua tarjoilija-lajissa.

Tehdään yhdessä palvelualojen tulevaisuus

Suomalaiset ovat jo nyt erinomaisia asiakaspalvelijoita, vaikka usein toisin väitetään. […]

Kilpailijan tehtävänä on vaihtaa törmäyksessä vaurioittunut kiinteä korinosa Mercedes Benz C-sarjan raakakoriin.

Tulevaisuuden autoala kutsuu toimialarajat rikkovia moniosaajia

Autoalaan liitettävät mielikuvat laahaavat vielä ainakin osin menneisyydessä, vaikka autoalan […]

Täsmäosaamista työelämään – kaikkien työikäisten ja -kuntoisten panosta tarvitaan

Työelämän monimuotoisuuden arvo on noussut yleiseen keskusteluun uudella tavalla. Tämä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit