Millog-yhtiöt: Ammattitaidolla parempi ja turvallinen tulevaisuus

Millog-yhtiöperhe on tänä vuonna mukana mahdollistamassa Taitaja tapahtumaa yhteistyökumppanina. Kilpailun lisäksi tapahtuma toimii opiskelijoiden ja työelämän kohtaamispaikkana ja odotamme innolla, että pääsemme tutustumassa tulevaisuuden osaajiin!

Ammatillisella koulutuksella on valtava merkitys suomalaiselle elinkeinoelämälle. Myös meillä Millog-yhtiöissä työskentelee satoja ammattitutkinnon suorittaneita, kuten asentajia, hitsaajia, koneistajia ja logistiikkapuolen osaajia, jotka luovat pohjan kunnossapitotoiminnallemme.

Millogin päätehtävä on perustamisestamme asti ollut Suomen puolustusvoimien kaluston huolto ja kunnossapito. Puolustusvoimien strategisena kumppanina olemme merkityksellinen osa Suomen maanpuolustuksen kokonaisuutta. Työskentelemme ainutlaatuisessa toimintaympäristössä tiiviissä yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa huomioiden poikkeusolojen vaatimukset.

Tänä päivänä palvelemme laajasti myös muita viranomaisia sekä yrityksiä, joiden toiminnan jatkuminen häiriöttä on tärkeää koko yhteiskunnalle. Vuosikymmenten kokemus vaativan kunnossapidon, elinkaarenhallinnan ja logistiikan saralla näkyy varmoina otteina osaamisessamme. Yhtiöperheemme muodostavat Millogin lisäksi tytäryhtiömme Millog Marine & Power ja Senop, ja yhdessä meillä on valtakunnallisesti 30 toimipaikkaa aina Lapista Etelä-Suomen kärkeen saakka.

Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme kivijalka. Tällä hetkellä Millog-yhtiöissä työskentelee yli 1200 ammattilaisen monialainen tiimi, jonka tietotaito edustaa Suomen ehdotonta kärkeä.

Merkittävänä puolustusteollisuuden toimijana ja osana yhteiskuntavastuutamme haluamme olla mukana tekemässä alasta houkuttelevaa ja tukemassa alalle kouluttautumista sekä tarjoamassa työpaikkoja uransa alkupuolella oleville tekijöille. Yhteistyömme oppilaitosten kanssa eri puolilla Suomea, sekä harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen tarjoaminen ovat osa toimintaa, jolla myötävaikutamme siihen, etteivät alan osaajat lopu tulevaisuudessakaan Suomesta ja huoltovarmuutemme pysyy turvattuna jatkossakin. Siksi olemme myös ilolla mukana Taitaja 2023 -tapahtumassa tukemassa koulutusta, ja kertomassa nuorille monipuolisista uramahdollisuuksista, joita Millog-yhtiöperhe tarjoaa ammattiin kouluttautuville.

Nuorille Taitaja-kilpailu on varmasti kutkuttava ja opettavainen kokemus. Koulussa opittuja taitoja pääsee nyt soveltamaan kilpailutilanteessa ja myöhemmin nämä opit kannetaan mukana työelämään. Toivotamme antoisaa elämyksellistä kisaa kaikille osallistujille!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kilpailija esittelee menua tarjoilija-lajissa.

Tehdään yhdessä palvelualojen tulevaisuus

Suomalaiset ovat jo nyt erinomaisia asiakaspalvelijoita, vaikka usein toisin väitetään. […]

Kilpailijan tehtävänä on vaihtaa törmäyksessä vaurioittunut kiinteä korinosa Mercedes Benz C-sarjan raakakoriin.

Tulevaisuuden autoala kutsuu toimialarajat rikkovia moniosaajia

Autoalaan liitettävät mielikuvat laahaavat vielä ainakin osin menneisyydessä, vaikka autoalan […]

Täsmäosaamista työelämään – kaikkien työikäisten ja -kuntoisten panosta tarvitaan

Työelämän monimuotoisuuden arvo on noussut yleiseen keskusteluun uudella tavalla. Tämä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit