Nosta osaamisesi uudelle tasolle yhdessä Konecranesin kanssa

Olemme suomalaiset juuret omaava teknologiayritys, joka on laajentunut vuosien saatossa maailmanlaajuiseksi nostolaite- ja huoltopalvelutoiminnan suunnannäyttäjäksi. Konsernimme pääkonttori sijaitsee Suomessa Hyvinkäällä ja Suomesta meiltä löytyy sekä nostureiden valmistusta ja huoltotoimintaa että maailman luokan tuotekehitys-, projektinhallinta- ja suunnittelutoimintaa liittyen nostolaitteiden automatisointiin, etäohjaukseen ja reaaliaikaiseen tiedonkeruuseen. Lisäksi Suomesta löydät myös niin paikallista toimintaa kuin globaalejakin operaatiota tukevia ammattilaisia esimerkiksi talouden, markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, hankinnan ja IT-palveluiden saralta. Olemme ylpeitä monipuolisesta, eri alojen ammattilaisista koostuvasta henkilöstöstämme, kansainvälisestä toimintaympäristöstämme sekä monikulttuurisesta, lähes 30 eri kansallisuudesta koostuvasta työyhteisöstämme Suomessa.

Suurin osa toiminnastamme keskittyy Hyvinkään pääkonttorin toimipisteelle, minkä lisäksi ammattilaisiamme työskentelee myös muilla toimipisteillämme Hämeenlinnassa, Espoossa ja Tampereella. Suomessa tuotanto ja valmistus tapahtuu tehtaillamme Hyvinkäällä ja Hämeenlinnassa. Lisäksi nosturi -ja työstökonehuoltomme kattaa koko maan ja paikallisia huoltokonttoreitamme löytyykin aina Turusta Joensuuhun ja Kotkasta Vaasaan ja Kemiin saakka. Myös myynnin ammattilaisemme auttavat asiakkaitamme eri puolilla Suomea.

Monimuotoisuus on avain menestykseen

Tahdomme olla alamme edelläkävijä monimuotoisuuden edistämisessä. Haluamme tulla tunnetuksi yhtiönä, jossa monimuotoisuus, osallisuus ja yhteenkuuluvuus ovat työkulttuurimme keskiössä. Uskomme, että monimuotoisuus on avain yrityksen menestykseen ja myös kasvumme perusta. ME kannustamme monimuotoisiin tiimeihin ja tarjoamme työntekijöillemme yhtäläisesti mahdollisuuksia tasa-arvoisen työkulttuurimme kautta.

Tahdomme olla luomassa ketterää, korkean suorituskyvyn työympäristöä sekä houkutella ja vaalia parhaita osaajia jatkuvan oppimisen kulttuuria hyödyntäen. Haluamme kannustaa ihmisiä lähestymään asioita eri näkökulmista, ajattelemaan uusilla tavoilla ja muuntamaan hyviä ideoita erinomaisiksi.

Uskomme uteliasuuteen ja jatkuvaan oppimiseen

Meille on tärkeää olla tukemassa Taitajia matkalla kohti työelämää ja tehdä yhteistyötä opiskelijajärjestöjen ja oppilaitosten kanssa. Tarjoamme vuosittain satoja kesätyöpaikkoja tekniikan ja kaupallisen alan opiskelijoille. Ympäri vuoden tarjolla on myös muita harjoittelupaikkoja ja osa-aikaisia tehtäviä, jotka sopivat opintojen oheen. Tule mukaan hakemaan nostetta urallesi! 

Konecranes kasvaa jatkuvasti, joten etsimme koko ajan ammattitaitoisia henkilöitä mielenkiintoisiin tehtäviin ympäri maailmaa – me tarvitsemme sinua!

Kaipaatko lisätietoa Konecranes -konsernista? Lisätietoa meistä, historiastamme, liiketoiminta-alueistamme ja tavoitteistamme voit lukea verkkosivuiltamme (konecranes.com).

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kilpailija esittelee menua tarjoilija-lajissa.

Tehdään yhdessä palvelualojen tulevaisuus

Suomalaiset ovat jo nyt erinomaisia asiakaspalvelijoita, vaikka usein toisin väitetään. […]

Kilpailijan tehtävänä on vaihtaa törmäyksessä vaurioittunut kiinteä korinosa Mercedes Benz C-sarjan raakakoriin.

Tulevaisuuden autoala kutsuu toimialarajat rikkovia moniosaajia

Autoalaan liitettävät mielikuvat laahaavat vielä ainakin osin menneisyydessä, vaikka autoalan […]

Täsmäosaamista työelämään – kaikkien työikäisten ja -kuntoisten panosta tarvitaan

Työelämän monimuotoisuuden arvo on noussut yleiseen keskusteluun uudella tavalla. Tämä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit