Scania Suomi Oy Taitaja2023 pääyhteistyökumppanina

Scania Suomi Oy on toiminut Taitaja-kilpailuiden pääyhteistyökumppanina jo useana vuonna. Meille Taitaja-kilpailut ovat olleet tärkeä tapahtuma kuljetusalan tulevaisuuden viestin eteenpäinviemiseksi. Kuljetusala on yhteiskuntamme peruskivi, joka pitää Suomen ja myös koko maailman pyörimässä. Ala tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia ja Scania haluaa olla mukana tarjoamassa näitä mahdollisuuksia.

Edellisten vuosien Taitaja-tapahtumat ovat jättäneet jo useita mahtavia muistoja mieliimme. Kilpailujen jännitys, nuorten kohtaamiset ja koko Taitaja-yhteisön välitön ilmapiiri ovat asioita, joita ei koskaan unohda. Vuodesta toiseen kilpailuihin osallistuvat nuoret osoittavat uskomatonta taitavuutta vaativissa tehtävissä ja meille scanialaisille on ollut ilo olla osa tapahtumaa.

Tänäkin vuonna tuomme Scanian kuorma-autoja mukaan kuljetuslogistiikka-toimialan kilpailutehtäviin. Esimerkiksi Scania Super, joka valittiin tänä vuonna Suomen vuoden kuorma-autoksi toimii yhtenä kilpailuautona. Meille kilpailuiden tukeminen kaluston avulla on toki iso satsaus, mutta myöskin erinomainen mahdollisuus antaa kilpailijoille tuntumaa alan uusimmista teknisistä huipputuotteista.

Koko kuljetusala on sitoutunut tiukkoihin tulevaisuuden päästövähennyksiin. Scania on edelläkävijä kestävämmän ja ympäristöystävällisemmän tulevaisuuden liikkumisen luomisessa. Me haluamme olla sekä omassa tekemisessämme, että valmistamiemme tuotteiden osalta maailman johtava kestävän kehityksen toimija.

Kuljetusten sähköistyminen, uudet käyttövoimat ja aivan uudenlaiset tekniikat tekevät kuljetusalasta mielenkiintoisen tulevaisuuden toimialan. Ajoneuvojen uudenlaiset tekniikat, logistiikan kehitys ja ympäristövastuullisuuden toimenpiteet tekevät alasta todellisen tulevaisuuden työpaikan. Uramahdollisuuksia on useita, joista Scania tarjoaa nuorille taitajille mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Matkalla kohti vastuullisempaa kuljetusalaa tarvitsemme nuoria taitajia viemään alaa kohti hiilineutraalisuutta ja aivan uudenlaista ympäristöystävällisyyttä. Tule mukaan tulevaisuuden matkalle, sillä ilman tavaroiden ja ihmisten kuljettamista maailma ei toimi. Tehdään yhdessä suomalaisesta kuljetusalasta maailma puhtain ja vastuullisin toimiala.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kilpailija esittelee menua tarjoilija-lajissa.

Tehdään yhdessä palvelualojen tulevaisuus

Suomalaiset ovat jo nyt erinomaisia asiakaspalvelijoita, vaikka usein toisin väitetään. […]

Kilpailijan tehtävänä on vaihtaa törmäyksessä vaurioittunut kiinteä korinosa Mercedes Benz C-sarjan raakakoriin.

Tulevaisuuden autoala kutsuu toimialarajat rikkovia moniosaajia

Autoalaan liitettävät mielikuvat laahaavat vielä ainakin osin menneisyydessä, vaikka autoalan […]

Täsmäosaamista työelämään – kaikkien työikäisten ja -kuntoisten panosta tarvitaan

Työelämän monimuotoisuuden arvo on noussut yleiseen keskusteluun uudella tavalla. Tämä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit