Sinulle, hiustaiteilija

Tulet olemaan mukana elämän tärkeimmissä hetkissä, niin arjessa kuin juhlassa. Olet taiteilija, jonka materiaalina on hiukset. Käsissäsi villeimmätkin hiusunelmat muuttuvat todeksi. Työtäsi on saada muut hehkumaan. Saada muut tuntemaan itsensä valloittavan upeiksi.

Tämä on sinulle:

Kiitos.

Me Four Reasonsilla emme voi kuvitella suurempaa kunniaa, kuin saada olla osa noita hetkiä. Päästä osaltamme vaikuttamaan noihin taianomaisiin kohtaamisiin – edes hiuksen hienon osuutemme verran. Toimia tukenasi, aivan kuten sinä omille tuleville asiakkaillesi.

Haluamme tarjota muutakin kuin työvälineet, joihin voit luottaa. Haluamme luoda tuotteita ja palveluita, jotka inspiroivat sinua innostumaan ja onnistumaan kerta toisensa jälkeen. Yhteisön, johon nojata tiukan paikan tullen. Koulutusta, joka puskee sinua eteenpäin ja rohkaisee kokeilemaan uutta.

Four Reasons on intohimoisesti hiuksiin suhtautuva kampaamoalan yhteisö, jonka tavoitteena on saada jokainen tuntemaan olonsa upeaksi omana itsenään. 100 % vegaanisia, vastuullisesti tuotettuja ammattilaistason hiustuotteita, rakkaudesta ihmisten yksilölliseen kauneuteen. Olemme kolmatta kertaa mukana hiusmuotoilun pääyhteistyökumppanina, koska haluamme olla tulevien hiustaiteilijoiden tukena heti uran alkuvaiheista asti.

Tiesithän, että hiusalan opiskelijana sinulla on mahdollisuus osallistua e-koulutuksiimme täysin ilmaiseksi? Riittää, että kirjaudut opiskelijana ammattilaissivullemme (pro.fourreasons.fi). Mikäli et ole hiusalan opiskelija, ei hätää! Löydät parhaat hiusvinkit nettisivuiltamme (fourreasons.fi) tai seuraamalla meitä some-kanavissamme Instagramissa @fourreasons (instagram.com) ja Facebookissa Four Reasons (facebook.com).

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kilpailija esittelee menua tarjoilija-lajissa.

Tehdään yhdessä palvelualojen tulevaisuus

Suomalaiset ovat jo nyt erinomaisia asiakaspalvelijoita, vaikka usein toisin väitetään. […]

Kilpailijan tehtävänä on vaihtaa törmäyksessä vaurioittunut kiinteä korinosa Mercedes Benz C-sarjan raakakoriin.

Tulevaisuuden autoala kutsuu toimialarajat rikkovia moniosaajia

Autoalaan liitettävät mielikuvat laahaavat vielä ainakin osin menneisyydessä, vaikka autoalan […]

Täsmäosaamista työelämään – kaikkien työikäisten ja -kuntoisten panosta tarvitaan

Työelämän monimuotoisuuden arvo on noussut yleiseen keskusteluun uudella tavalla. Tämä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit