Slice.fi on Suomen suurin opiskelijaetupalvelu ja maksuton digitaalinen opiskelijakortti

Digitaalinen opiskelijakortti Slice yhdessä Taitaja-organisaation kanssa tuottavat yhteisponnistuksena Taitaja2023-tapahtumalehden, jonka sisällöstä ja tuotannosta Slice vastaa. Lehden aiheita ovat muun muassa ammatillinen huippuosaaminen ja Taitaja2023-tapahtumaa koskevat sisällöt, kestävä kehitys ja vihreä tulevaisuus sekä hyvinvointi ja jaksaminen opinnoissa.

Mikä on Slice.fi?

Slice on ylivoimaisesti laajimmin ammatillisten oppilaitosten käytössä oleva digitaalinen opiskelijakortti. Korttia käytetään yli sadalla paikkakunnalla halki Suomen eri ammatillisissa oppilaitoksissa. Ammatillisten oppilaitosten lisäksi Slice-opiskelijakortti on käytössä myös lukiossa, kansanopistoissa sekä korkeakouluissa, ja sitä käytetäänkin useilla sadoilla kampuksilla halki Suomen.

Ammatillisten oppilaitosten näkökulmasta digitaalinen opiskelijakortti vähentää työtaakkaa opintotoimistoissa ja tarvetta paperisille opintotodistuksille. Slicen kortti on virallinen, eli se hyväksytään myös esim. VR:n ja Matkahuollon toimesta. Niille opiskelijoille, joilla ei ole oikeutta VR:n ja Matkahuollon etuihin, on tarjolla oma opiskelijakorttiversio, joka oikeuttaa kuitenkin tuhansiin Slicen opiskelijaetuihin.

Amisopiskelijan näkökulmasta Slice on äärimmäisen kätevä, täysin maksuton ja digitaalinen opiskelijakortti, joka oikeuttaa tuhansiin opiskelijaetuihin halki Suomen. Slice opiskelijakortti on siten oppilaitoksen opiskelijoille täysin maksuton tarjoten tuhansia etuja, jotka ovat lähes kriittisen tärkeitä opiskelijoiden arjessa.

Slice on Suomen suurin opiskelijaetupalvelu, jonka opiskelijakortti ja -edut kietoutuvat saumattomasti yhdeksi palveluksi – ovathan opiskelijaedut juuri se syy, miksi opiskelijakorttia halutaan käyttää! Nämä kaksi toisiaan täydentävää tekijää, opiskelijakortti ja opiskelijaedut, ovat koottu yhteen opiskelijoille täysin maksuttomaan ja teknisesti toimivaan palveluun.

Slice on kotimainen palvelu ja panostaa toiminnassaan vastuullisuuteen sekä tietoturvallisuuteen. PS: Slice on hyvittänyt myös hiilijalanjälkensä. Lue lisää Slicen toiminnasta osoitteessa slice.fi.

Opiskelija: Ota opinnoistasi kaikki ilo irti ja lataa Slice.fi-sovellus omasta sovelluskaupastasi.

Oppilaitos: Eikö oppilaitoksessanne vielä ole käytössä Slicen opiskelijakorttia? Jätä yhteydenottopyyntö osoitteessa slice.fi/liity.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kilpailija esittelee menua tarjoilija-lajissa.

Tehdään yhdessä palvelualojen tulevaisuus

Suomalaiset ovat jo nyt erinomaisia asiakaspalvelijoita, vaikka usein toisin väitetään. […]

Kilpailijan tehtävänä on vaihtaa törmäyksessä vaurioittunut kiinteä korinosa Mercedes Benz C-sarjan raakakoriin.

Tulevaisuuden autoala kutsuu toimialarajat rikkovia moniosaajia

Autoalaan liitettävät mielikuvat laahaavat vielä ainakin osin menneisyydessä, vaikka autoalan […]

Täsmäosaamista työelämään – kaikkien työikäisten ja -kuntoisten panosta tarvitaan

Työelämän monimuotoisuuden arvo on noussut yleiseen keskusteluun uudella tavalla. Tämä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit