Taitaja, tiedätkö pääyhteistyökumppani Wihurin eri työmahdollisuuksista?

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on toiminut jo vuosia Taitajien yhtenä pääyhteistyökumppanina. Olemme innoissamme, että joka kevät saamme ihailla nuorten osaamista ja tukea heidän ammattitaitonsa kehittymistä. Taitajat2023-tapahtumassa jaamme Tulevaisuuden ammattilainen -palkinnon ja meille on erityisen tärkeää nostaa esiin, että työelämässä tarvitaan yhä enemmän erilaisia osaajia samankin alan sisällä.

Taitajissa nuoret pääsevät näyttämään taitojaan, ja me puolestamme haluamme esitellä, missä heidän osaamistaan tarvitaan. Tänä vuonna kerromme toimipisteellämme tavallista laajemmin Wihurin eri toimialoista ja niiden tarjoamista työmahdollisuuksista. Suomalaisena ja kansainvälisenä monialakonsernina meillä voi rakentaa mielekkään urapolun monella tavalla.

Miksi siis Wihuri ja juuri sinä, ensiaskelia työelämässä ottava Taitaja, voisimme olla hyvä match?

1. Wihurilaisista on moneksi – niin kuin Taitajista

Wihurilla erilaiset toimialat ravintolatukkutoiminnasta tekniseen kauppaan ja liikelentotoiminnasta pakkausteollisuuteen yhdistyvät. Metro-tukku, Tekninen Kauppa, Wihuri Aviation ja Wipak tarjoavat monipuolisia tehtäviä ja erilaisia rooleja.

Lisäksi Wihurilla uuteen on helppo hypätä. Voit aloittaa yhdellä toimialalla ja siirtyä toiselle oman osaamisesi mukaan. Rakenna omannäköinen urapolku ja suuntaa vaikka ulkomaille, jos kansainväliset tehtävät ovat oma juttu.

2. Kehity kannustavassa wihurilaisten joukossa

Wihurilla kaikkia arvostetaan ja kohdellaan yhdenvertaisesti. Näemme vahvuudeksemme erilaiset wihurilaiset, joiden työn ansiosta menestymme. Meillä ei myöskään tarvitse olla kokenut tekijä aloittaessa, vaan tuemme oman osaamisen kartuttamisessa. Tule siis omana itsenäsi ja kehity rohkaisevassa ilmapiirissä!

3. Joustavaa työtä hauskalla työarjella

Wihurilla viihdytään ja olemme tunnettu pitkistä työurista. Haluamme näin olevan jatkossakin. Hyvä työarki, jossa avoin ilmapiiri, kunnioitus kaikkia kohtaan sekä mahdollisuus itsenäiseen työntekoon yhdistyvät, on avainasemassa. Yhdessä tekemisen ei pidä olla liian totista, vaan hauskuus kuuluu ammattitaitoiseen työhön. Uskomme myös, että työn ja vapaa-ajan tasapaino takaavat työntekijöiden hyvinvoinnin.

4. Jatkuvasti kehittyvä monialakonserni

Yli 120-vuotiaasta taipaleestamme huolimatta katsomme vahvasti tulevaisuuteen. Se näkyy niin uuden innovointina kuin kestävän kehityksen toimenpiteinä. Meillä saa kehittää uutta ja ajatella tutuista kaavoista poiketen. Tarvitsemme erilaisia osaajia, joita Taitajatkin edustavat.

Tule kuulemaan lisää Wihurin toimipisteelle ja ylläty, mitä kaikkea meillä pääsee tekemään. Pysy kuulolla myös Wihurin eri toimialojen harjoittelumahdollisuuksista, joista kerromme sosiaalisen median kanavissamme ja Teamtailor-urasivustoilla.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kilpailija esittelee menua tarjoilija-lajissa.

Tehdään yhdessä palvelualojen tulevaisuus

Suomalaiset ovat jo nyt erinomaisia asiakaspalvelijoita, vaikka usein toisin väitetään. […]

Kilpailijan tehtävänä on vaihtaa törmäyksessä vaurioittunut kiinteä korinosa Mercedes Benz C-sarjan raakakoriin.

Tulevaisuuden autoala kutsuu toimialarajat rikkovia moniosaajia

Autoalaan liitettävät mielikuvat laahaavat vielä ainakin osin menneisyydessä, vaikka autoalan […]

Täsmäosaamista työelämään – kaikkien työikäisten ja -kuntoisten panosta tarvitaan

Työelämän monimuotoisuuden arvo on noussut yleiseen keskusteluun uudella tavalla. Tämä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit