Tule rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Posti on lähes 400-vuotias yritys ja vastuullisuus on aina ollut osa dna:tamme. Esimerkiksi ympäristön eteen olemme tehneet työtä jo pitkään: sähköautoilun aloitimme 80-luvulla ja ensimmäinen ympäristöohjelmamme on 90-luvun lopusta. Tänään vastuullisuus on keskeinen osa strategiaamme, arvojamme ja olemassaolomme tarkoitusta. Vastuullisuustyömme on maailman parhaan prosentin joukossa. Olimme maailman ensimmäinen hiilineutraali posti vuonna 2011.

Me postilaiset teemme valtavan tärkeää työtä.

Varmistamme suurella sydämellä joka päivä, että Suomi pyörii kaikissa oloissa. Meille jokainen työntekijämme on tärkeä. Haluamme myös olla mukana kannustamassa ja auttamassa muita välittämään toisistaan.

Jotta voisimme kuljettaa asioita kestävästi myös tulevaisuudessa, meidän on kyettävä toimimaan tuottamatta päästöjä ja varmistettava, että ihmisillä on hyvä olla. Siksi tuoreen vastuullisuusohjelmamme kaksi keskeisintä kulmakiveä ovatkin ympäristö sekä ihmiset. Olemme sitoutuneet vähentämään omat päästömme nollaan ja kuljettamaan fossiilivapaasti vuoteen 2030 mennessä.

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus.

Pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:tä eri kansalaisuutta. Työllistämme yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssä viihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Posti uudistuu ja huomisen Postia rakentaa monipuolinen osaajajoukko postinjakajista ja kuljettajista digitaalisen liiketoiminnan kehittäjiin sekä tekoälyasiantuntijoihin. Isossa talossa mahdollisuuksien kirjo on valtava!

Työnantajana tarjoamme merkityksellisen työn sekä toisistaan välittävän työyhteisön.

Erilaisia tehtäviä löytyy kesätöistä aina haastaviin asiantuntijarooleihin asti. Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa työuraasi ja kehittää osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Postin uudistuminen ja tulevaisuus rakentuu ihmisistä. Tule mukaan välittämään ja rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Ari Olli,
Postin kuljetuksesta vastaava johtaja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kilpailija esittelee menua tarjoilija-lajissa.

Tehdään yhdessä palvelualojen tulevaisuus

Suomalaiset ovat jo nyt erinomaisia asiakaspalvelijoita, vaikka usein toisin väitetään. […]

Kilpailijan tehtävänä on vaihtaa törmäyksessä vaurioittunut kiinteä korinosa Mercedes Benz C-sarjan raakakoriin.

Tulevaisuuden autoala kutsuu toimialarajat rikkovia moniosaajia

Autoalaan liitettävät mielikuvat laahaavat vielä ainakin osin menneisyydessä, vaikka autoalan […]

Täsmäosaamista työelämään – kaikkien työikäisten ja -kuntoisten panosta tarvitaan

Työelämän monimuotoisuuden arvo on noussut yleiseen keskusteluun uudella tavalla. Tämä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit